Over ons

La Femme Fair

La Femme Fair is een initiatief van Stichting SOLH. Het is een jaarlijkse vrouwenbeurs die zich focust op cultuur, diversiteit en de kracht van de vrouw. Jaarlijks staat een andere cultuur centraal. De vrouwelijke ondernemers krijgen een platform om hun diensten en producten te delen met andere vrouwen.

 
La Femme Fair heeft als doel om de kracht van de vrouw te vieren en ook de verbinding tussen culturen te stimuleren. Vrouwelijke ondernemers zijn gemotiveerd en gedreven. Zij overbruggen veel barrières om hun dromen na te jagen. Hun successen worden niet vaak genoeg benoemd en gevierd en La Femme Fair wil deze vrouwen een podium geven.
 
 

Stichting SOLH heeft als doelstelling om terug te geven aan de maatschappij. Met La Femme Fair wordt een gedeelte van de opbrengsten gedoneerd aan maatschappelijk betrokken organisatie/stichting/vereniging/NGO. Wij willen met deze beurs ook de jongere generatie stimuleren om out of te box te denken, risico’s te nemen en hun dromen na te jagen. Ondernemer worden is een leer en nergens anders raak je meer geïnspireerd dan op een beurs met al deze sterke vrouwelijke ondernemers.

 
Stichting SOLH